Bosnian English Serbian

Moja rakija

Svaka rakija ima poseban i suptilan ukus koji se krije neposredno iza početnog jakog ukusa. Razumjevanje rakije je proces koji uključuje uživanje u različitim ukusima i poštovanje tradicije koju ona sa sobom nosi. Pod tradicijom mislimo na način proizvodnje, čuvanja i konzumiranja.

Moja rakija nastaje od najkvalitetnijeg voća korištenjem tradicionalnih metoda, čuva se u hrastovim buradima i služi posebnim gostima u posebnim prilikama.

Milosrđe moje

Podrum Milosrđe moje je otvoren 2011. godine sa ciljem da nastavimo tradiciju naše porodice i da pružimo priliku ljudima da uživaju u Mojoj rakiji. Proizvodnja rakije danas predstavlja savršen spoj tradicije i modernog.
 
Moja rakija se proizvodi u ograničenim količinama. Želimo da sačuvamo kvalitet tako što pažljivo pratimo kompletan proces nastajanja rakije i primjenjujemo tradicionalne metode dopunjene savremenim tehnologijama za proizvodnju rakije. Ručno radimo sve ono što zahtjeva pažnju, a modernu tehnologiju zapošljavamo tamo gdje može doprinjeti kvalitetu rakije.
 
  
 
Životni ciklus Moje rakije počinje berbom i odabirom najkvalitetnijih plodova. Veliki dio voća ubiremo iz sopstvenih voćnjaka koji se nalaze na području opštine Rudo, na idealnom tlu i odgovarajućoj klimi. Voćnjake svake godine proširujemo novim sadnicama provjerenih sorti. Fermentacija se odvija u kontrolisanim uslovima, uz nadzor stručnjaka i po strogim standardima. Moja rakija se peče u bakarnom kazanu na tradicionalan način. Nakon pečenja Moja rakija se čuva u inox buradima što nam garantuje da će kvalitet biti očuvan. Rakija u hrastovim buradima dobija posebnu aromu i ukus, a nastavlja da dozrijeva i posle punjenja u boce.

Pozivamo Vas da posetite našu veb stranicu i saznate nešto više o našim proizvodima: www.mojarakija.ba
 
 
image

Moja rakija

image

Idealan poklon

image

Moja radnja

Подробнее на fineworld.info.
Работает на Joomla 3.

        

Kompletan katalog naše ponude možete preuzeti ovde

MURGroup pdf katalog
Preuzmite